María Ignacia


Feia temps que no reia tant per un personatge del Buenafuente. Potser molts de vosaltres, des de que està a Antena3 només penseu en el Neng, que se suposa que havia de ser una ridiculització i va acabar sent un mite, l'heroi, la icona.

Tots els personatges són diferents. Ara, per sobre, recordo a El Palomino, l'Olivetti, ... i ja està. Però des de que està a Antena3, la persona que em fa més gràcia és La Niña de Shrek (María Ignacia, en realitat).

Fa cosa d'uns dos anys que surt i primer va sortir aquesta niña (que ara ja és una dona perquè li ha vingut la primera menstruació) perquè recollia cromos d'Shrek. L'últim li va donar Antonio Banderas.

Però, alguna cosa va passar amb els cromos.

Passa el temps i li passa el que li passa a qualsevol adolescent, s'enamora. Primer d'alguns individus del programa i després, que aquest és el definitiu, d'Andreu Buenafuente.

A Youtube hi ha poc material, però aquest video està molt bé.
Pels qui no la coneixeu, al vídeo surt en el seu total esplendor.Val la pena esperar-se fins tant tard cada nit només per veure-la i riure una estona amb els seus balls i el carinyo que li agafes.





2 comments

Unknown 21 de març del 2007, a les 14:31

M'encanta. De fet porto alguns dies buscant pel youtube, però la veritat és que hi ha ben poca cosa...

Em penso que la Niña de Shrek va néixer a l'Homozapping (hi ha una entrevista amb el Quintero, i el programa de l'Anabel Alonso).

Jo, com a personatges mítics de Buenafuente, ara a Antena 3 em quedo amb Santi Clima, el risto Mejode també, però és més temporal.

De l'època de TV3...el Gilipolles era molt bo, i el Edu Soto fent del xaval aquell que explicava acudits també em molava. El Narcís Reyerta (mala nit..jejej).

Més antics: m'encantava el Sanahuja (que el feia el Fernandes): el tiu que fumava a saco i feia la veu de 'papa pitiufo, papa piriufo'). I per descomptat el Paco, amb els seus reportatges descarats (mitiquíssim el dels JJOO de Sidney).

maria 21 de març del 2007, a les 23:30

Ostia si, que gran juanito el cuentachistes, i el meu deu amo i sinyor, mario olivetti.

evidentemente!!!