I'm not there

"Abans hi havia molta més llibertat de pensament, no existia aquest conformisme massiu. Avui, un lliurepensador és ridiculitzat." gran frase de Bob Dylan.



Dylan va canviar la música als 60 i des d'aleshores mai ha deixat d'influenciar a músics, escriptors, poetes, bloggers, en definitiva, a la cultura en general.

En la pel·lícula biogràfica, I'm not there, es plasma la seva carrera en constant canvi. Cada història expressa un aspecte de la seva llarga carrera i han estat filmades diferent a través de també, molts diferents intèrpretes: Woody (Marcus Carl Franklin), un nen negre d'onze anys sempre fugint; Robbie (Heath Ledger), un artista casanoves sempre a la carretara; Jude (Cate Blanchet), un joven andrògen estrella del rock; John / Jack (Christian Bale), un ídol folk que es reinventa com evangelista; Billy (Richard Gere), un famós fugitiu miraculosament viu però fent-se vell ja.

Sis diferents actors interpretant a sis personatges dylanesos, immirollablement acompanyats per la irrepetible música de l'artista.

http://www.vertigofilms.es/catalogo-peliculas/i/im-not-there.html (la pàgina d'on ho he tret tot)

el tràiler

3 comments

Jobove - Reus 15 de desembre del 2007, a les 12:18

ens va canviar la vida a molta gent, després la vida el va canviar a ell, però ja era massa tard, naltros ja estavem formats

petonets

Anònim 22 de febrer del 2008, a les 1:14

Hauries d'haver citat que has traduit el teu comentari del blog, de la pàgina "Vertigo", veritat?

http://www.vertigofilms.es/catalogo-peliculas/i/im-not-there.html

equilibrista 22 de febrer del 2008, a les 11:22

doncs sí, per això he rectificat i ho he afegit.

ha estat un gran error per part meva.