Private Practice

Us he de confessar que sóc una gran aficionada a les sèries, però no tinc un gènere específic. Tant puc mirar a un psicòpata a Dexter com mirar Friends i riure una bona estona, o simplement, entretenir-me amb el gran afluent de sèries que hi ha actualment.

Avui toca presentar-vos el spin off de Grey's Anatomy, Private Practice, la sèrie en que la cirujana Addisson Montgomery (abans Addisson Sheperd) se'n va a una consulta privada a Los Ángeles. La trama és bastant a la línia de Grey's Anatomy (recordem que és un projecte de Shonda Rimes, la mateixa directora de Grey's Anatomy), és a dir, amors, monòlegs, una plantilla d'actors bastant desconeguts, etc.


Tot i que la sèrie ha pogut transmetre els seus primers 9 capítols, hi ha una aturada per la vaga de guionistes que, tal i com va informar El País ahir, es preveu que divendres hi haurà un nou contracte pels guionistes. La vaga és vigent des del 5 de novembre.


Per una part m'agradaria que la vaga s'acabés per poder continuar veient sèries d'aquest nivell, però per una altra part estic en total acord amb els punts en vaga dels guionistes (com suposo heu anat descobrint, vull ser guionista)... el punt més important és el fet que no els paguen suficient per tot el que surt per internet del seu producte.


I tot i la contradicció que se'm planteja, us deixo amb el primer capítol de Private Practice (V.O.S.)


www.Tu.tv