Infidels

TV3 ens va sorprenent de tant en tant. Quan ja estava perdent l'esperança de veure una sèrie catalana com cal (digue'm PROU a Ventdelplà i El cor de la ciutat), apareix una nova promoció amb una excel·lent Montse Guallar i altres cares femenines reconegudes del panorama artístic català.

Les promos de cadascú: Sílvia Bel, Aina Clotet, Montse German, Montse Guallar i Ingrid Rubio.

La nova sèrie de TV3 parla de la infidelitat, però no la que s'ha tractat més a la televisió, sinó la femenina. Com si d'una adaptació catalana de Desesperate Housewives es tractés, Infidels narra la història de cinc dones que no deixaran indiferent a ningú.

Esperem que l'audiència que han anat fent desaparèixer les sèries de cultes catalanes al llarg dels anys (encara no he digerit el final de Porca Misèria) no es porti malament amb aquesta nova sèrie.

Sembla ser que tenim una nova cita els dijous després de Polònia. Per qui s'ha perdut el primer capítol de la temporada, 3alacarta ens l'ofereix amb una gran qualitat.


Infidels 1x01

2 comments

Unknown 28 de març del 2009, a les 20:04

m'acabo de mirar el capítol.
no pinta malament...
no m'ha semblat al nivell de Porca encara...però li donarem una oportunitat veient el 2n capítol...

equilibrista 28 de març del 2009, a les 20:14

sí, la veritat és que Porca Misèria era una gran sèrie...esperem al segon capítol avere què ens poden dir aquestes noies, però la veritat és que el pilot no pinta gens malament...avia'm