Welcome to my Blog

Les noves tecnologies ens ofereixen nous mitjans de comunicació. Primer ens va arribar la impremta, el diari, després la ràdio, la televisió i l'internet. I amb internet milions de milers de nous mitjans.

Un d'ells es veu que són els Bloggers. Doncs bé, suposo que una de les primeres coses que m'ha empès a començar-ne un va ser el que em van dir tot just començar la carrera: "has d'escriure molt". Però feia molt temps que ho tenia oblidat, però pensant-ho fredament... si escric un blog vol dir que estic treballant en un mitjà de comunicació.

I no pateixo per si em foten fora per ser una mala becària perquè, simplement, sóc jo la que dictamina què s'ha d'escriure.

Sí, en definitiva, crec que he fet el millor que podria haver fet en aquests temps. Segons curs de periodisme, alta pressió per treballar en mitjans i, quines curiositats, ja ho estic fent.


Bé, avui començo en la meva nova feina. Ja veureu que, al ser jo qui decideix el contingut, variarà segons els meus interessos, estats d'ànims i no us puc prometre que només seran articles trets de la butxaca. Ja que potser faré el mateix que la meva inyu Maria i ho utilitzaré una mica també de diari personal per presentar-vos persones, situacions i altres.

5 comments

maria 22 de febrer del 2007, a les 23:17

Benvinguda al món bloggaire inyu!!!!

Ja tens una lectora diaria del teu blog.

Almenys aquí no te faran fora per arribar tard, xddd

Un petonàs!!

I LOVE YOU!!

equilibrista 27 de febrer del 2007, a les 11:49

Gràcies Inyu! Jo tb sóc lectora diària del teu!

Per cert... com se fa lo dl contador?

nabraçada inyu!

Unknown 2 de març del 2007, a les 2:15

Felicitats per la teva iniciativa companya!!

Qui tinguis una molt bona experiència blogger!

Ja tens un altre lector!

Ens veiem!

Anònim 13 de desembre del 2009, a les 23:30

i'm gonna make my own post about it

Anònim 24 de febrer del 2010, a les 10:08

Vaig aprendre molt