Galactic Suite

és tant alt l'aburriment de l'ésser humà que ara està començant a pensar en un hotel espacial, que se suposa que obrirà al 2012.

i l'aburriment ens toca de bastant a prop perquè els arquitectes estan a Barcelona i diuen que l'hotel serà el més car de la galàxia (mala propaganda, no anem bé), amb un cost d'uns 4 milions de dòlars per una estança de 3 nits...

però per millorar l'oferta, prometen que els visitants podrien veure l'albada 15 vegades al dia i utilitzarien vestits de velcro per gatejar a les seves habitacions i enganxar-se a les parets; no és un bon lloc per fer una cita romàntica...a no ser que un porti velcro i l'altre d'aquell teixit adherent...

fins aquí encara va bé, el problema són els wc, ja que amb gravetat zero no sembla molt fàcil de fer les necessitats bàsiques. però és veu que els arquitectes ho han solucionat, almenys les dutxes, que seran habitacions plenes de bombolles d'aigua flotant.

i per si fos poc, quan no estaran disfrutant de les vistes, els visitants seran utilitzats de conillets d'índies per fer proves a l'espai.

tot un luxe, algú s'hi apunta?

1 comment

Jobove - Reus 25 d’agost del 2007, a les 13:59

naltros som els conillets d'indies per fer probes, ens haurien de pagar en lloc de cobrar

salutacions