Coneixent la numerologia

Quan era petita un dia em van fer sumar la meva data de naixement per a què surtís una xifra d'un sol número. I avui, uns quants anys després, a la feina també m'ho han fet fer.

M'han dit que el meu número és del més humans que hi ha, és a dir, hi ha molts que són més esquerps que altres, es veu que tinc compatibilitat amb els 9s i els 1s. No només en l'aspecte amorós, sinó que també en les amistats, en la feina, etc.Resulta que el meu número també és dels més creatius... potser per això hem estat el número més repetit dins del Departament de Comunicació i Màrketing? Segurament, que els nostres caps ens van contractar quan van calcular la nostra data de naixement... sí, n'estic convençuda.

Total, quan he sortit de la feina, m'ha picat la curiositat i he entrat aquí i he fet el càlcul, avere què em deia: diu que sóc propensa als enamoraments (quina gran veritat) i als sentiments. Sóc una sensible. També sóc generosa, simpàtica, desinteressada, interés per fer la feina ben feta. Talentosa per l'escritura i artísticament parlant.

Perdono els errors dels altres i sóc capaç d'iniciar projectes i treballar amb persistència fins a què ho aconsegueixo (o sigui, que sóc una caparruda).

I pel costat negatiu (tanta cosa bona no era normal), sóc propensa a tenir interessos dispersos (només cal veure el blog), sóc possessiva, descuidada amb les finances (una derrotxadora nata), necessito acaparar l'atenció i tendeixo a l'auto-adulació (després de dir-me lo meravellosa que sóc em diu creguda...)

I la veritat és que sí que hi ha una gran part de mi que pertany a tots aquests adjectius. També potser es deu al meu signe (Bessons), ja que molts adjectius també estan inclosos, a més de dir-me bipolar.

Ah, per cert, el meu número és el

5 comments

Anònim 19 d’abril de 2010 a les 21:44

uooooo vaig a fer el càlcul

Anònim 19 d’abril de 2010 a les 21:47

Sóc el número 4... mira amb qui sóc compatible jejejeje

Fuerte sentido del orden y los valores. Es el signo de lo práctico, la lealtad, la rigidez y la represión. También es símbolo de la creación, de la lucha contra los límites, de la mentalidad científica, la atención al detalle, capaz de alcanzar logros importantes y con ingenio para la organización. Finas habilidades administrativas.

Aquellos llamados a tener y dentro del respeto a la ley el orden y la justicia en general. Su actuación en la legalidad les proporciona autoridad personal, el cumplimiento de sus obligaciones y el logro de éxitos y puestos de responsabilidad en las más altas esferas de la sociedad.

En el lado negativo: falta de imaginación, atrapado por el detalle, testarudo y de opiniones fijas, discutidor, lento a la hora de actuar, demasiado serio y en ocasiones confuso.
Compatibilidades del 4 (cuatro)

El 4 es compatible con el 4: pese a la igualdad de planteamientos, hay garantía de éxito en la relación.

El 4 es compatible con el 9: es una alianza de inteligencias, de compatibilidad de pensamiento.
Per cert, estic bastant d'acord amb la teva descripció, però no del tot eeee

montseRRat 20 d’abril de 2010 a les 18:45

jajaja ara t'he creat molta expectativa. no, ere xk a tu et clave una miketa (no del tot), però vui saber en què no em defineix a mi ^^

així, autoaludadora xDDD

Anònim 20 d’abril de 2010 a les 19:36

siiii hombre, a ti t lo voy a decir

montseRRat 20 d’abril de 2010 a les 19:37

ampf, hay que ver...cómo está la vida.... hi ha molta maldat en este món....

EGOISTA sólo piensas en ti... è un diaaaabolo :P