5a Temporada de Física o Química

Aquesta nit s'estrena en prime time la 5a temporada de Física o Química, l'exitosa sèrie d'Antena 3 amb producció nacional.


Sembla que els d'Antena 3 han redescobert la clau de l'èxit amb la creació d'una sèrie que recorda a la mítica Compañeros però on l'època, l'estilisme i la trama (en un principi) són del tot diferents.

La sèrie es basa en les històries entrellaçades que succeeixen als professors i alumnes d'un Institut de Madrid, Zurbarán. Entre les aules hi trobem tots els tòpics: el gai que surt de l'armari, les primeres relacions (homo i heterosexuals), la pèrdua de la virginitat, embarassos no desitjats, persones conflictives, malalties, morts, amor professor-alumne, etc.

Però, per molt tòpic que sembli, la sèrie ha assolit amb gran èxit poder arribar a la 5a temporada on s'hi afegiran nous actors, d'altres desapareixeran i les trames, si més no, sorprendran als seus seguidors.


Per cert, la careta que fins ara cantava el grup Despistaos s'ha feminitzat i ara és El Sueño de Morfeo l'encarregada d'introduir la sèrie.


Pel que fa al fet de si segueixo o no la sèrie, la resposta és No. Tampoc negaré que no he vist mai cap capítol ni que no hi ha hagut una trama que m'hagi enganxat però no em considero seguidora de la sèrie.