20 anys de Brams

El grup Brams confirma 14 concerts arreu del territori català per celebrar el 20è aniversari de la formació de la banda.


Així ho han afirmat Francesc Ribera Titot i David Rosell a l'Ateneu Independentista La Torna al barri de Gràcia. Durant la roda de premsa ambdós músics han reiterat que la unió del grup no es deu a interessos econòmics, sinó més aviat simbòlics, ja que al 2010 se celebra el 20è aniversari de la formació de Brams.


Roda de premsa de Brams a La Torna (22/10/09)


Tot i que la gira es realitzarà durant els primers mesos de l'any vinent, el tret de sortida es farà a Palma de Mallorca el 30 de desembre, durant els actes de celebració de la Festa de l'Estendard. Aquest serà el primer d'una sèrie d'uns 20 concerts, dels quals 14 ja estan confirmats, repartits al llarg de tot el territori català.

Des del començament de la idea de fer gira simbòlica es va decicidir que tots els concerts estarien organitzats per les entitats/poblacions que tinguessin interés en què el grup toqués en les seves instal·lacions. En cap moment el grup s'ha mobilitzat per contactar amb institucions per fer possible la gira; i és que no hi ha millor manera de celebrar un aniversari que amb la gent estimada i així ho han volgut fer Brams: concerts per a la gent que els vol.

Titot ha expressat el desig de la banda en tocar també al País Valencià per englobar el territori dels Països Catalans però encara s'han de fer algunes gestions més com per saber si Brams tocaran al sud.


De festa a festa

Si la gira s'inicia amb la Festa de l'Estandard de Palma, el grup no tingut mai cap dubte d'acabar-la a casa seva, Berga, i en un dia tant especial com és el dissabte 5 de juny de 2010, el dissabte de Patum.

Qui sap si es repetirà l'alta xifra de participants en l'últim concert oficial de Brams a Berga fa 4 anys, on 10.000 van ser testimonis del fi d'un dels grups més importants del panorama musical català. I és que tant Titot com Rosell han deixat molt clar que la gira no dóna peu a una reagrupació del grup i inici d'una altra era, sinó que és una gran festa d'aniversari.


Últim concert de Brams celebrat a Berga el 7 de maig de 2005

Pel que fa al repertori de la gira, el grup ha confirmat que estaran en la línia del seu últim concert tot i que hi poden haver sorpreses de temes que no toquen en anys.

T'ho perdràs?

1 comment

Cristina 19 de novembre del 2009, a les 15:40

FORÇA BRAAAMS, (PA, PAAM, PA, PAM, PAM) FORÇA BRAAMS (PA, PAAM, PA, PAM, PAM)
I LLARGA VIDA ALS BRAMS!!