Dexter

SPOILERS per als qui no hàgiu vist l'últim capítol de la 4a Temporada de Dexter.




SAVE RITA ON DEXTER

Avia'm, d'acord, la pèrdua de la Rita Bennet (o Rita Morgan) ha estat escandalosament macabra però tocava una mica de marxa.

El germà assassí del gel, la mare morta davant els seus dos fills petits, l'amic polític que al final acaba sent enemic...

La veritat és que la 4a temporada de Dexter ens ha portat molt mals de cap... o algú no va sospesar que Trinity fos el pare de Dexter Morgan? i la reportera, des de la seva aparició, desprèn sospita per tot arreu.

Rita Morgan serà una gran pèrdua... ara en Dexter també serà pare, mare i... per què no, amant d'algún personatge nou? Però tornant a la Rita, que descansi en pau,... com pot ser que una ex esposa d'un convicte i esposa d'un assassí en sèrie sigui tant aturadeta? Em sap greu que els guionistes la matessin tant sobtadament, no podrem saber mai si s'hagués liat amb el seu veí sexy (possible assassí).



La relació entre la germana i l'assassinat Frank Lundy ja durava massa, pobre Anton. Però la mort del cap de policia va ser digna, encara no hi ha hagut cap mort important a Dexter que quedés coixa.

Tots sabem que la malparlada Deb Morgan està predestinada a liar-se amb el seu company corrupte, Joey Quinn.

I entrant dins de la vessant rosa de la sèrie, la parella María Laguerta i Angel Batista no podria estar més encertada. Parlaran en la intimitat el castellà o també es faran l'embolic lingüístic entre cubà i anglès?

Ah, per a tots aquells que vau estar patint sobre la continuitat de la sèrie a partir del càncer linfàtic que li van diagnosticar a l'actor Michael C. Hall podeu estar tranquils. El titular d'aquest article el resumeix a la perfecció: Michael C. Hall 1 - 0 Cancer.



Un dia d'aquests dedicaré un post a les caretes de sèrie. La meva preferida, la de Dexter.

Per suposat que la segueixo.

3 comments

Unknown 12 de maig del 2010, a les 1:26

Si si, la mort de la Rita impacta. Però crec que el millor moment de tota la temporada és la seqüència on Trinity arriba a la comissaria, en càmera lenta s'acosta a en Dexter i mirant-li la placa identifica li deixa anar un "Hello...Dexter Morgan". Allò és sublim!

EStàs flipant de que el vaí sigui possible assassí.
A Rita la mata Trinity. Trinity ja sabia que Dexter el caçaria, i es va permetre un últim assassinat perfotre'l. Com dient "encarixa aquesta Dexter, sigues tu ara el mosntre".

equilibrista 12 de maig del 2010, a les 1:40

buah, l'escena de la comissaria és molt bona.

i quan vaig veure l'escena de la banyera, vaig pensar que s'acabava el cicle de Dexter i que ara li tocaria al nen. Però Michael C. Hall és únic.

i el veí és molt raruno. Vale, potser no la va pelar, però és algo més que el veí que es vol tirar a la Rita. Em va encantar quan el Dexter s'hi va dirigir.

Pere 12 de maig del 2010, a les 20:46

primer, la rita és aturadeta però madre mia como está la vida perque la matin aixi
segon,el veí és un pamplines que ja no surtirà més en cap trama important, pq no pinta res enlloc
tercer, el frank lundy em queia coooooom el cul, però em va saber greu per la deb, que ja es podria anar suicidant, pq ha patit més ella que el peris del cor de la ciutat
quart, espero q el quinn i la deb no es liin... seria massa obvi
cinqué, la trama laguerta-batista se'm va fer moooolt cansina... no és d'aquelles parelles que mires i dius: ui q monos... més aviat penses: que pezaos...