Fringe arriba a TV3

Tot just començada la tercera temporada a les televisions nord-americanes, TV3 ja anuncia a tort i a dret que emetrà a partir d'octubre la fantàstica sèrie de J.J. Abrams, creador de Lost.

I és que Fringe ha estat una sorpresa pels amants de la ciència-ficció, ja que en un primer moment pot arribar a recordar massa a X-Files: l'FBI hi està implicat, la tensió sexual entre els protagonistes està assegurada i els casos no deixaran a ningú indiferent. Però el plantejament de cada capítol i el fil argumental que narra millora (al meu gust) la sèrie alienígena.


També hi apareixen els fenòmens extraterrestres?? Això deixaré que vosaltres mateixos jutgeu després de veure uns quants capítols.

Però, a més de semblar-se a X-Files, no podem obviar un altre incentiu per seguir aquesta meravella de producció: els seus protagonistes. Segurament que molts reconeixereu a Joshua Jackson, el Pacey de Dawnson's Creek (a la 2, Dawson Crece), però a mi personalment m'encanta el paper que fa de Peter Bishop, d'alt coeficient intel·lectual.


I què dir del seu pare? El Doctor Walter Bishop (intepretat per John Noble) és una espècie d'Albert Einstein amb les dots maquiavèliques del Doctor Frankenstein. Ha fet infinitat d'experiments d'indudable moralitat que no deixaran indiferent a ningú i, encara que ell no ho sap, té totes les respostes a totes les banalitats que es realitzen al llarg de cada capítol.


Ara només ens falta presentar a la protagonista femenina d'aquesta sèrie: la detectiu Olivia Dunham, a qui dóna vida l'australiana Anna Torv. I, tot i ser una cara desconeguda, ha aconseguit ser una de les actrius més sexys de la televisió (sobretot si es veu en V.O.S., ja que té una veu molt sensual).


Què, us animeu?

El 7 d'octubre s'estrena a TV3 el primer capítol (cada capítol dura uns 3/4 d'hora).