Liverpool - Barça

L'àrbitre pita l'inici del partit, seran 90 minuts difícils. Els nervis acumulats des del Barça - Liverpool s'exterioritzen en crits o en un silenci sepulcral. Hem de marcar 2 gols per continuar a la Lliga de Campions.

No podem pujar del migcamp, tots els jugadors del Liverpool estan congregats fent barrera a la seva porteria, només tenim una ocasió però no massa clara. Gens clara si la comparem amb les que ha tingut al llarg de tota la primera part el Liverpool amb pals i parades impressionants de Valdés, Valdés i Puyol.

Els nervis van en augment i el fum de tabac també. Qui s'aixequi sap que ha de servir cerveses a tots, més val estar-se quiet.

Mitja part.

Torne-m'hi. Cap canvi.

Sembla que el Barça hagi millorat en la segona part, però simplement és que el Liverpool ha baixat el ritme. Clara oportunitat?

Arribem al minut 74 i... gooooooooooooooooooool de Gudjohnsen! Guddy Guddy Guddy Guddy! Es dribla a Reina i dins!

Ànims! Ara la distància s'ha escurçat, només un gol més... un gol més, campió, i estarem de nou de cap a la Lliga de Campions!

Però no. S'acaba el partit amb la desil·lusió del públic blaugrana que ha vist com en 90 minuts l'equip de Rafa Benítez ha estat superior al Barça que no ha sabut dominar el partit.

Desil·lusió, ulls vermells del fum de tabac (i de llàgrimes d'impotència), cares llargues,... avui no toquen celebracions.



"N'hi ha per a tant?" es pregunten alguns. Altres diuen que "ja va bé perquè tenien massa fums al cap i això els farà tocar de peus a terra". Sigui com sigui, és trist. Però, suposo que hi haurà més oportunitats. I, si de veritat té raó aquesta segona persona, es posaran les piles i guanyaran sense problemes la Lliga espanyola. No fa falta que es vagi demostrant si Ronaldinho fa panxa, ni si el cul d'Eto'o és d'un futbolista en forma, ni tant sols cal fer un castell d'un gra de sorra aportat per Oleguer, amb la seva llibertat d'expressió. Els jugadors, són persones i com a tal, són lliures.

El Futbol Club Barcelona, és més que un club. I des d'aquí a l'oficina ens ha surtit avui la vena blaugrana i hem volgut plasmar els moments viscuts ahir durant el partit viscut a l'avinguda F-202 de la capital Universitària.