Tribu Milka: trip to Salou

Tornaré a saltar-me la regla de no escriure sobre jo...però bé.
Fa dies que us volia parlar d'un viatge que està organitzat per aquestes vacances de Setmana Santa. A partir de dijous ens trobarem a Salou, com gairebé tothom.
Però no importa quan vas amb gent amb la qual ja saps, abans de pujar al cotxe, que t'ho passaràs com mai. Que els riures que acaben amb llàgrimes no pararan en tots el dies, que les festes seran festivals i que els galls al singstar aniran de malament a pitjor i acabaran per fer-nos fora i per no tornar-nos la fiança per pesats...
Per fer la festa més divertida o més paranoica, a algú se li va acudir la idea de dir-nos Tribu Milka. Però no patiu, no ens hem fet samarretes ni tenim cap senyal identificatòria, només al enviar-nos e-mails des de la base de la Tribu Milka continuem amb la broma.
La majoria de nosaltres som vidells Milka.
El cas és que dijous a la tarde marxem cap a Salou per passar uns dies inolvidables amb uns personatges singulars. Després de comprar tot el menjar (i beure) a Lleida, que fora és molt més car tot...
Els de la Tribu Milka som: david (bowlings), oriol (tarroné), jael (yhaelly), adrià (metro), xavier (zeta), joshua (encara estic buscant un mote, a Salou sortirà), clàudia (ídem) i jo mateixa. Tots, exceptuant la Jael (però com si no, ja que ja està integrada) som d'Alguaire.
I des d'aquí volia dir que: JA ERA HORA QUE FÉSSIM ALGUNA COSA TOTS PLEGATS, cony!!! I goita quines coses que ens estrenem amb 5 dies junts a Salou on... no podrem prendre massa el sol però prendrem la pluja...
A l'apartament estarem nosaltres 8 junts, vaia xou. Però no estarem pas sols! Al mateix edifici, en diferent apartament tindrem al Ferran, la Mireia i la Istar! Tres grans personatges més per passar unes vacances inoblidables.
Què no fa sol i no podem disfrutar de la piscina privada? No passa res! Jo m'apunto a tirar-m'hi igualment, vestida o amb banyador, no importa! La qüestió és que serem LLIURES de fer el que VULGUEM, ningú ens coneix, no cal patir pel què diran, ni tan sols per si nosaltres mateixos ens en recordarem del que va passar la nit anterior!
Serem una gran família per 5 dies, convivint i tal... per sort no estarem tants dies perquè puguin començar els problemes de convivència i viurem els millors 5 dies del que portem d'any (perquè això no s'acabarà pas aquí).
El post ha estat una mica parra, sé que em deixo moltíssimes coses a dir, ho sé però ara mateix no me'n ve cap. Només que ens ho passarem molt bé i que després de Salou us explicaré totes les anècdotes explicables que hagin pogut sorgir!!
SALOOOOOOOOOOOU SALOOOOOOOOOU LALALALALALALAAAAAAA!!!
Ah si! M'oblidava d'una cosa...
Senyor, sí senyor! S'acomiada de vostés la Putrumpi Milka #7. Altres vidells: metro Milka #X, clausolet Milka #8 and Bowlings Milka #1, the cowmother,... en l'espera d'identificació d'altres vidells.