em diuen que hem rehabiliti, però jo dic que NO NO NO

Ha guanyat no sé quants Grammys i sempre està en boca (i en nas) de tothom per les seves espectaculars actuacions borratxa, drogada, acabada, però té milers de fans arreu del món. Les seves cançons (aquí la traducció de Rehab) són aire fresc, donen molt de joc.

Però tots sabem que si l'Amy Winehouse fos un bona nena, no tindria tanta popularitat. I això em recorda una mica a altres grups com, per exemple, Nirvana i Kurt Cobain (un heroi per molts, un drogata per altres) en què la seva imatge de noi trist, depressiu, sense futur,... ha donat la volta al món.

Això significa que per triomfar en el món de la música s'ha de ser rebel?

2 comments

Unknown 19 de febrer del 2008, a les 15:11

Potser per triomfar no cal ser rebel. Però potser sí que és útil per fer-s'hi lloc.

A Mika no l'hi ha calgut ser rebel per guanyar algun dels premis d'artista revel·lació.

Madonna estava envoltada de polèmica per temes de sexe i religió, però ara es podria dir que és una bona nena (o mare).

equilibrista 20 de febrer del 2008, a les 21:30

és veritat que a en Mika no li ha fet falta ser rebel per triomfar, però no oblidis que la Madonna sempre està en boca de molta gent. i no fa pas massa temps quan es crucificava en els concerts, no ho definiria com a rebeldia però sí com a element de polèmica.

tu mateix ho has dit, està molt bé per fer-se un lloc.

bé, també cal dir (ja que a TOTES les classes es deixa sentir) que no ets ningú si no apareixes als mitjans de comunicació, i sempre és necessari crear polèmica, ser rebel,... per a sortir-hi. els mitjans (on incloc internet) no sempre destaquen als bon nens.

c'est la vie