el cavaller fosc a judici

Mi necesidad de seguir un comportamiento homicida a escala masiva no puede remediarse, pero no tengo otra forma de realizarme. (cinépatas)
el protagonista de The Dark Knight, Christian Bale, ha estat acusat de maltractes a la seva mare i a la seva germana. qui sap si la filosofia de Patrick Bateman va penetrar més enllà de la caracterització de l'actor a American Psycho (100% recomanable el llibre de títol homònim de Bret Easton Ellis).

és curiosa tota la neblina que està envoltant a la pel·lícula de Batman amb la mort del joker real i els atacs masclistes del protagonista. però, malauradament, com més gran és un accident i més revombori negatiu tingui aquest, més bé li va això a la pel·lícula, o algú hagués anat a veure El Cuervo si no fos que el seu protagonista, Brandon Lee -el fill del també desaparegut Bruce Lee-, va morir durant el rodatge per una bala que no havia d'estar dins d'una arma?


la huella de tim burton siempre es alargada

avia'm si entre tanta foscor mediàtica la pel·lícula ens fa recordar al Batman més autèntic (oblidem-nos del primer amb els seus plaf, pow i zlot televisius), al més fosc, al que Tim Burton va donar vida a la pantalla gran amb el seu Batman o Batman returns i els més que inoblidables Dani de Vito amb la caracterització perfecta d'El Pingüí.