Silkgarden

El grup SILKGARDEN tocarà el proper divendres 16 a Albesa per la seva Festa Major. Correu la veu, feu comentaris, tot el que vulgueu, però sobretot, aneu a veure'ls perquè val molt la pena.

I si us queda molt lluny, no patiu perquè pròximament tocaran a Almenar, Alguaire i, per obrir fronteres, a la Vila Universitària!! El 17 de maig a la Festa Major de la Vila, el GAT, teniu una cita concertada amb aquests cinc personatges que porten boges a moltes noies d'arreu de la comarca lleidatana.

El grup va començar tocant versions conegudes i d'altres de grups com AC/DC, Nirvana, Buckcherry, Sex Pistols, U2, Green Day, i per a tots els gustos. Passa el temps i es creixen amb cançons pròpies que estan a la mateixa altura que les de grups consolidats.

Els seus concerts es caracteritzen pel bon rollo i la connexió amb el públic, el qual viu amb intensitat totes les cançons que toca el grup. Ja que, tant si ets un amant del rock com si només has vingut a passar-t'ho bé, tornaràs a casa amb un bon sabor de boca perquè et faran saltar, ballar i cridar sense parar al compàs de la música.


Silkgarden són: Adrià (veu), Aran (guitarra), Albert (guitarra solista), Ferran (baix) i Oriol (bateria).

A la foto, de dalt a baix i d'esquerra a dreta: Albert, Oriol, Aran i Adrià, Ferran.

2 comments

maria 13 de març del 2007, a les 11:47

Bones inyu!!!

Si es que a Alguaire tenim lo milloret!!!

Lo guay es que continuen com sempre, com quan tocaven al grup de l'insti jejeje.

Et faré cap i posaré un post al meu blog.

Un petonàs!!!!

maria 13 de març del 2007, a les 12:15

ejem...

volia dir et faré cas, xddd